Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Μην φοβάστε την απόσταση.


Να είστε σίγουροι ότι κανένας δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθεί, γιατί ανά πάσα στιγμή θα υπάρχει κάποιος δίπλα του. Κατά μέσο όρο ανά 10 χλμ θα υπάρχει σταθμός. Από την άλλη πρόκειται για μια διαδρομή που η φυσική της ομορφιά εξαλείφει εντελώς την ψυχική και νευρική κούραση ενός αγώνα. Ο αγώνας γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος του υπό σκιά και στο μεγαλύτερο μήκος της διαδρομής το έδαφος είναι τέτοιο που δεν επιφέρει κούραση ούτε στα χέρια ούτε στην μέση (από κραδασμούς και πέτρες).

Ορισμένοι από τους συνεργάτες "έριξαν" την ιδέα ταυτόχρονης εκκίνησης και για δεύτερο αγώνα 80 ή 50 χλμ που απλά παρακάμπτει τμήμα της συνολικής διαδρομής. Βέβαια αυτό αποκλίνει από την αρχική ιδέα της καθιέρωσης ενός αγώνα σταθμού στο ετήσιο πρόγραμμα του ελληνικού ΜΤΒ.

Σας παροτρύνω να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να νοιώσετε την γοητεία του αβέβαιου και την "αγαλλίαση" της υπέρβασης.

Για όσους επιθυμούν μπορεί να δοκιμαστεί η διαδρομή ή τμήμα της την Κυριακή 30-06-2013. Πιθανότατα θα ανακοινωθεί και άλλη ημερομηνία "προπόνησης" πάνω στην διαδρομή γιατί την 30η Ιουνίου υπάρχει η ΜΤΒ ανάβαση Ζαλόγγου στην Πρέβεζα, προσπάθεια που πρέπει αν είναι εφικτό να ενισχυθεί.

Εκ των διοργανωτών
Χρόνης Δρούγιας
για τεχνικά και ειδικά θέματα επικοινωνείτε μαζί μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου