Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Protect Aoos Fun Race? you wish for it...

Τελικά μόνο fun δεν εξελίχτηκε ο αγώνας που αν και βρισκότανε στην σκιά του Ultra έκοψε ανάσες. Αναμενόμενος νικητής, άνετα, ο Αλέξανδρος Βροχίδης (1:12:30), αλλά για τις υπόλοιπες θέσεις έγιναν μάχες. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Νίκος Γοτουχίδης (1:14:08) επικρατώντας του διεθνούς χιονοδρόμου αντοχής Απόστολου Αγγέλη (1:14:31). Πιο σκληρή ήταν η μάχη μεταξύ του Γιάννη Παπαϊωάννου (1:17:10) ποδηλάτη του Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων που επικράτησε του δεύτερου διεθνή χιονοδρόμου Κλεάνθη Καραμήχα (1:17:12) κατακτώντας αντίστοιχα την 4η και 5η θέση. 6ος ο γιός του Κώστα Σταμούλη Γιώργος (1:18:44).
Κοιτώντας τα αναρτημένα αποτελέσματα του αγώνα βλέπουμε και άλλες μάχες μέχρι το νήμα. Στον Αγώνα εκτός από τους 2 διεθνείς χιονοδρόμους μετείχαν ο Σωτήρης Γκόντας πρωταθλητής master στο down hill και ο διεθνής δρομέας μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνίου Λάμπρος Ζάραγκας.
Στις γυναίκες νικήτρια εύκολα αναδείχτηκε η Ελένη Κλαπανάρα αλλά η μεγάλη νίκη ήταν αυτή της Nicol Drisel της δεύτερης στην Κατάταξη που έκανε τον πρώτο της αγώνα μετά την επέμβαση που έκανε για καρκίνο παγκρέατος. Τρίτη η δρομέας βουνού Μάρα Καλογήρου.
Συνολικά 9 γυναίκες έλαβαν μέρος με μόνη απώλεια την εγκατάλειψη από τεχνική βλάβη της φερέλπιδος ποδηλάτριας Ελένης Λάβαρη. Τον αγώνα επίσης ολοκλήρωσαν ένας 11χρονος και ένας 9,5χρονος!

Συνολικά συμμετείχαν 76 αθλητές και τερμάτισαν 75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου