Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Φωτογραφικός διαγωνισμός “Bikes ‘n’ Nature” | Βoβούσα 23-25 Αυγούστου

Ο αγώνας ΜΤΒ Ultra 2013, αγαπά το ποδήλατο.. αγαπά την φύση.. αγαπά τον Αώο.. αγαπά την φωτογραφία.. και συνδιοργανώνει με την ομάδα phasma2, τον φωτογραφικό διαγωνισμό Bikes 'n' Nature.

Η Κίνηση για την προστασία του Αώου και η φωτογραφική ομάδα phasma2, παράλληλα με τον ποδηλατικό αγώνα διοργανώνουν το φωτογραφικό διαγωνισμό “Bikes 'n' Nature 2013” και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε κι εσείς απαθανατίζοντας στιγμές κατά το τριήμερο του αγώνα MTB Ultra 2013 με φόντο την ιδιαίτερη φύση της Βόρειας Πίνδου.

ΘΕΜΑΤΑ:

  • Αγωνιστική προσμονή
  • Συμμετοχή, σημαίνει νίκη
  • Αώος, πηγή ζωής για τη φύση και τον άνθρωπο
Από 23 έως 25 Αυγούστου εμπνευστείτε από το MTB Ultra 2013, και φωτογραφίστε στιγμές όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στιγμές ανάπαυσης αθλητών και συνοδών, στιγμές ανεμελιάς, στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς στο βουνό και στο ποτάμι. Όπου κι αν είστε στο Ανατολικό Ζαγόρι, απαθανατίστε ένα από τα τρία θέματα πριν από τον αγώνα, κατά και μετά, στο κολύμπι στο ποτάμι, στο μονοπάτι ή στη ταβέρνα. Αφεθείτε ελεύθεροι στο κυνήγι της καλύτερης εικόνας, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.


Στη συνέχεια, υποβάλετε τη συμμετοχή σας στέλνοντάς μας τις φωτογραφίες σας σε ηλεκτρονική μορφή. Οι βραβευμένες φωτογραφίες καθώς και οι καλύτερες συμμετοχές, θα παρουσιαστούν σε μεγάλη φωτογραφική έκθεση τον Ιούλιο 2014 στη Βοβούσα.
Αφήστε την έμπνευσή σας ελεύθερη και αποτυπώστε εικόνες όχι μόνο του αγώνα, αλλά της χαλάρωσης και της ανεμελιάς με φόντο την οργιώδη φύση. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε υπέροχα φωτογραφικά λευκώματα προσφορά του photobookstore.gr
---------------------------------------------------------------------------------
Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με τρεις (3) φωτογραφίες. Μία (1) για κάθε θέμα.

Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή με τρία θέματα. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος αποστέλλοντας ένα ή δύο θέματα.

2. Ως θέματα του διαγωνισμού ορίζονται:

·         Θέμα1: Αγωνιστική προσμονή
·         Θέμα2: Συμμετοχή, σημαίνει νίκη
·         Θέμα3: Αώος, πηγή ζωής για τη φύση και τον άνθρωπο
3. Αποδεκτές συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή, ως ακολούθως:

Αρχείο .jpg σε διαστάσεις 20X30 cm, με ανάλυση τουλάχιστον 200 dpi και μέγεθος έως 5ΜΒ.
Το όνομα του αρχείου θα πρέπει να έχει ως εξής:
Θέμα διαγωνισμού-ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος-θέμα(αριθμός)
π.χ.: bikesnnature2013-NasisTousios-01.

4. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες υποβληθούν έως 31 Αυγούστου σε ηλεκτρονική μορφή στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@phasma2.com με θέμα μηνύματος: Photo Contest-ΜΤΒ Ultra 2013-Θέμα1, Photo Contest-ΜΤΒ Ultra 2013-Θέμα2, Photo Contest-ΜΤΒ Ultra 2013-Θέμα3.

5. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να δημοσιευθούν στις ιστοσελίδες http://phasma2.com/ και http://aoosmtbultra13.blogspot.gr/ και στις αντίστοιχες στο facebook.
6. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό διατηρούν όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επί του έργου τους, πλην όμως εκχωρούν στον Διοργανωτή το δικαίωμα να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στα ηλεκτρονικά μέσα ή να τις παρουσιάσει σε φυσική μορφή σε εκθέσεις φωτογραφίας (με εμφανή αναφορά στον δημιουργό), χωρίς να εγείρουν αξίωση χρηματικής ή άλλου είδους αποζημίωσης. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων.
7. Η επιλογή των νικητών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα οριστεί από την φωτογραφική ομάδα phasma2.
8. Οι νικητές (τρεις σε κάθε θέμα) θα παραλάβουν φωτογραφικά λευκώματα προσφορά του Photobookstore (http://photobookstore.gr/).

9. Mε τη συμμετοχή τους οι νικητές παρέχουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στο Διοργανωτή για την προβολή του Διαγωνισμού και των νικητών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τα ΜΜΕ ή το Internet. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσει εις εαυτόν το δικαίωμα να δημοσιεύσει και χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τα ονόματα των νικητών, η δε συμμετοχή στο Διαγωνισμό λογίζεται και ως ρητή συναίνεσή τους και εκχώρηση των σχετικών πνευματικών τους δικαιωμάτων αζημίως. Κατά την παράδοση των δώρων ο Διοργανωτής δικαιούται να ζητήσει από τους νικητές την υπογραφή σχετικής δήλωσης συναίνεσης.
Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος χωρίς καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

10. Ο Διοργανωτής, επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματος ματαίωσης του διαγωνισμού σε περίπτωση μικρής ή χαμηλής ποιότητας συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου