Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ορεινής ποδηλασίας «Protect Aoos» MTB Ultra 2013 και ελπίζοντας να κάναμε τα λιγότερα δυνατά λάθη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα που συμμετείχε από οποιαδήποτε θέση και πόστο τόσο στην οργάνωση όσο και την εκτέλεση του αγώνα.
Ευχαριστούμε την εταιρία συμπληρωμάτων και εναλλακτικών φαρμάκων «LAMBERTS», το κατάστημα αθλητικών ειδών «fifth element», το κατάστημα ποδηλάτων «2ΤΡΟΧΟΙ» την εταιρία «Παπαϊωάννου Α.Ε.» το Κτήμα Χρόνη, το «Φορέα Διαχείρισης Βόρ. Πίνδου», το κατάστημα ποδηλάτων Μάττης, την εταιρία Ostracon, τον Δήμο Ζαγορίου.


Επίσης:
τον Βασίλη Τζουμάκα για την διαρκή επιτήρηση του αγώνα με μοτοσυκλέτα,
τον Χρήστο Βλαχιώτη που έκανε την τελική σκούπα και καθάρισε την όλη διαδρομή.
Την Τόνια Γαλάνη, τον Νίκο Μπούκα, την Νίτσα Κοκορδάτου, την Αλεξάνδρα Γαλάνη και τους Μακρινιώτες που κάλυπταν το σταθμό τροφοδοσίας στην Αγία Μακρίνη. Το Θύμιο Αγγέλη που έκανε τις μετακινήσεις από την Αγία Μακρίνη, των αθλητών που δεν έπιασαν τον χρόνο της διαδρομής.
Τα μέλη του «Συλλόγου για την ηθική μεταχείριση των ζώων ΑΝΙΜΑ» (την Κατερίνα & την Πένη Πλαστήρα, τον Δημήτρη Δριστιλιάρη) που κάλυψαν τον σταθμό τροφοδοσίας του
Φλαμπουραρίου, μαζί με την τριαθλήτρια Ζορίνα Κόπινα, τον Μενέλαο με τον φίλο του και τον σκύλο τους τον Κόμη. Επίσης τους ιδιοκτήτες του Ξενώνα Βακαράτσα για την υποστήριξη των εθελοντών του σταθμού.

Την Κατερίνα και Βασίλη Νόλλα για την βοήθειά τους τόσο στην σήμανση της διαδρομής από την Αγία Μακρίνη μέχρι την Δόλιανη όσο και στην τροφοδοσία του αγώνα μαζί με κατοίκους της Δόλιανης κάλυπταν τον σταθμό.
Τους Λαϊστινούς αδερφούς Ποάλα και την κ. Νούσια που κάλυπταν τον Σταθμό «Βρύση Λάιστας».
Τον Κώστα Βρύση και τον Αλέξανδρο Τσακίρη που βοήθησαν στη σήμανση της διαδρομής.
Τον Χρήστο Μπουκώρο για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.
Τον Γιώργο Δέτση της φωτογραφικής ομάδας «phasma2» για τη φωτογραφία της αφίσας.
Τον sport caster του αγώνα Κώστα Σταμούλη.
Τον Γιαννιώτη dj Τόμυ Γιογλή, για την μουσική κάλυψη της διοργάνωσης.
Τον Μπάμπη Τσανακτσίδη διοργανωτή του sfendami mountain festival για τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις και τηνσυνολική βοήθεια που προσέφερε.
Την Αγγελική Αγγέλη που όλη την μέρα κρατούσε τους χρόνους των ποδηλατών στον τερματισμό.
Και κυρίως όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στον αγώνα. Όποιον δεν αναφέρουμε στο παρόν να ξέρει ότι δεν έγινε εσκεμμένα αλλά κάτω από την πίεση του χρόνου, ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη. 

Απολογούμαστε σε αυτούς που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε λόγο υπέρβασης του χρόνου στον σταθμό «Αγία Μακρίνη» και σε όλους τους αθλητές για την υποδοχή και το ελλιπές service από την πλευρά της διοργάνωσης στον Τερματισμό με μόνο μας ελαφρυντικό την απειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου